Project- en programmamanagement

We starten met het expliciteren van uw visie. Essentieel om projecten in complexe omgevingen en sterk veranderende omstandigheden op koers te houden. De invulling van de benodigde rollen is onderdeel van de programma- of projectaanpak. Speciale aandacht voor samenwerkingsvormen. Ter versterking van de talenten van uw medewerkers.

Zoeken naar essentie

Kiezen voor eenvoud

Mobiliseren van talent

Tipping Point Werkprincipes

Tipping Point Projectmanagement iets voor u?

We zijn u graag van dienst met

1 het realiseren van technologische innovaties

2 het realiseren van transitie trajecten

3 het realiseren van co-creatie concepten

4 het realiseren van social media innovaties

Cases

 • Kostenbesparing en ruimte voor innovatie

  Unilogic

  Uniformeren en centraliseren van ICT

  De Koninklijke Auris Groep, met 18 scholen in het speciaal onderwijs, wilde meer ruimte scheppen voor innovatie in het onderwijs. Onder meer door samen de ICT dienstverlening uit te besteden. Na een aanbestedingsproces is Unilogic gekozen tot ICT-partner. In opdracht van Unilogic heeft Tipping Point het projectmanagement verzorgd voor de implementatieaanpak en uitvoering. Met minimale verstoring voor de gebruikers als uitgangspunt.

 • Invoer projectmatig werken

  Wellant College

  Anders werken

  Het Wellantcollege wilde de bedrijfsvoering aanpassen en meer projectmatig werken. Tipping Point zorgde voor een beheerste en meetbare verandering. We introduceerden het Projectmatig Werken en realiseerden een projectbureau met 5 medewerkers. Alle lopende projecten werden in kaart gebracht. Een kundig team ondersteunde de projectmedewerkers in alle opzichten met hun nieuwe werkwijze. Verder kwamen er vaste formaten voor projectplannen beschikbaar. Inmiddels heeft het projectbureau zijn plek gevonden binnen de organisatie.

 • Heldere diensten en service afspraken

  Ministerie van Defensie

  Verbetering interne ICT dienstverlening

  Tipping Point heeft in opdracht van het Rekencentrum van het Ministerie van Defensie een professionaliseringsslag gemaakt bij de afdeling systeembeheer. Tijdelijk heeft Tipping Point het management van het team verzorgd. Daarnaast zijn de diensten geƫxpliciteerd en de leveringsafspraken helder gemaakt. Vervolgens zijn de interne werkprocessen hierop afgestemd.

 • Ontwikkeling en begeleiding innovatieve projecten

  Kennisnet

  Innovatie in het onderwijs

  In opdracht van Kennisnet heeft Tipping Point een aantal innovatieve projecten ontwikkeld en begeleid. Projecten op de volgende gebieden: digitale didactiek, selectie en effectieve toepassing van technologie in het onderwijs, mediawijsheid, e-learning modules en regionale- en landelijke samenwerkingsvormen.

Contact

E-mailadres:

Telefoon:

 • 06 539 447 67
 • 06 538 693 65

Postadres:

 • Kattenbosch 116
 • 5243 SK Rosmalen